Over HRMstra

HRMstra is in januari 2005 gestart door Suzanne Hiemstra. Zij is na haar middelbare school gaan werken bij diverse uitzendorganisaties. Hier heeft zij zich gespecialiseerd in werving, selectie en bemiddeling.

In de afgelopen jaren is zij de drijvende kracht geweest achter het opzetten van onder meer Strategische beleidsplannen, Bedrijfsreglementen, Veiligheids- en gedragsregels, Certificatie van Kwaliteitssystemen (VCA, VCU), Ziekteverzuimbeleid, opzetten van loongebouwen, en Sociaal Jaarverslagen. Ook was zij coördinerend en actief lid van Sociaal Medische Teams en Arbo-teams. Tijdens fusietrajecten is zij het klankbord voor het management en medewerkers.

Naast kennis in het werkveld, spijkert HRMstra ook haar theoretische kennis voortdurend bij. Zij heeft de opleiding HBO Personeelsmanagement, Coaching, Organisatiepsychologie, NLP & Vertrouwenspersoon ‘Opvang en begeleiding na (seksuele) intimidatie en andere ongewenste omgangsvormen op het werk doorlopen. Momenteel volgt zij de opleiding Communicatie, Interactie en Management vaardigheden ( KIM NL)

Suzanne is een HRM-adviseur / Vertrouwenspersoon die doelgericht en pragmatisch werkt. Haar opdrachtgevers ervaren haar als betrokken, sociaal communicatief en plezierig in omgang. Ze is sterk in het organiseren van zaken en is een gewaardeerd lid van de teams waarin ze deelneemt. Ze is een zakelijke dienstverlenende partner met een nuchtere kijk op zaken.

Tenslotte
Als HRMstra is Suzanne actief in een netwerk van ervaren HRM adviseurs, coaches en vertrouwenspersonen. Dit netwerk zet zij in voor het brainstormen over ingewikkelde cases, nieuwe regelgeving en het uitwisselen van tips en trucs én kritische feedback.

06-20473485 / info@hrmstra.nl

  ·